Montel

Montèl. De bank is mooi, de prijs nog mooier.


Montèl is de specialist in bankstellen en staat als merk voor eigentijds design van hoge kwaliteit met een aantrekkelijk prijskaartje. De banken van Montèl kun je volledig afstemmen op jouw specifieke wensen. Van soort bekleding in één van de vele stof- of ledersoorten tot kleur, uitvoering of het soort pootjes. Bij Montèl kies je voor een bank van topkwaliteit tegen een verrassende prijs en met een garantie voor jarenlang zitplezier.

Actie: tot 350,- gratis extra opties

Maximaal zitplezier. Dat is met een Montèl bank al gegarandeerd, maar met onze extra opties haal je nog meer uit het zitten. Als je nu een nieuwe bank koopt bij Montèl krijg je tot 350,- gratis extra opties! Hoe hoger het aankoopbedrag van je bank, hoe hoger het bedrag dat je mag besteden aan extra opties zoals bijvoorbeeld een motorische verstelling of sierkussens.

Actievoorwaarden

  • De actie loopt van maandag 19 juni t/m vrijdag 30 juni 2017.
  • Deze actie geldt niet op bestellingen die reeds geplaatst zijn voor 19 juni 2017. Na het verlopen van de actieperiode kan je geen aanspraak meer maken op deze actie.
  • Deze actie geldt niet online
  • De getoonde prijzen zijn onder voorbehoud. Breng een bezoek aan één van onze merkwinkels voor de meest actuele prijzen.
Nieuwsgierig geworden?
Plan direct een afspraak met
CASBA Wonen & Slapen
Ontdek alle mogelijkheden van Montel, onze service en garanties in
onze winkel of bij jou thuis. Als je een afspraak plant nemen we graag alle tijd
om je goed te adviseren.
Maak een afspraak >
Op de hoogte van de nieuwste trends op gebied van wonen. Meld je aan voor ons nieuwsbrief. Aanmelden