• 20.000m2 winkel
  • De mooiste woonmerken
  • Betrouwbaar & deskundig advies
  • Klanten geven ons een 9+

Service & Betalingen

- Service
Service staat bij CASBA Wonen & Slapen hoog in het vaandel. Zowel in de webwinkel als in de CASBA vestiging gelden consument vriendelijke voorwaarden die wettelijk bepaald zijn door de consumentenbond en het CBW. Je bent dus altijd zeker van je aankoop.

Naast deze voorwaarden staan onze medewerkers altijd voor je klaar met het juiste persoonlijke advies gebaseerd op jouw thuissituatie.

- Betalingen
Bij de webwinkel van CASBA Wonen & Slapen kun je gemakkelijk en veilig betalen via iDeal, VISA en/of Mastercard. Deze betaalservices worden technisch mogelijk gemaakt door Buckaroo online payment services.

- iDEAL?
iDEAL is een betaalmethode waarmee consumenten, online aankopen snel en veilig kunnen afrekenen, in de vertrouwde internetbankieren omgeving van de eigen bank.

- Reserveren?
Naast het betalen met iDEAL of creditcard kun je er ook voor kiezen om uw bestelling in de CASBA vestiging zelf te betalen en eventueel af te halen. Reserveer het artikel online, waarna CASBA Wonen & Slapen zo spoedig mogelijk contact met je opneemt wat betreft de voorwaarden van levering en betaling.
Blijf op de hoogte van de nieuwste woontrends. Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief. Aanmelden