Donderdag 26 oktober is het weer zover: CASBA Ladies Night!

Donderdag 26 oktober organiseren wij alweer de vijfde CASBA Ladies Night! Deze avond verrassen we je met leuke acties, heel veel inspiratie op woongebied en een lifestyle markt met lokale ondernemers. Ook kun je meedoen aan interessante workshops, zoals het maken van een moodboard en het ontwerpen van een Dock Four wand. Uiteraard is er dit jaar ook weer een goed gevulde goodiebag voor de eerste 500 aanmeldingen! Klik hier en meld je aan.

Let op! Je krijgt geen bevestigingsmail na het aanmelden. Zodra je op 'verstuur' hebt gedrukt is de aanmelding bij ons binnen gekomen. Uiterlijk woensdag 25 oktober ontvang je van ons per mail de bon waarmee de goodiebag afgehaald kan worden op de CASBA Ladies Night. Maximaal 1 persoon per e-mailadres.


CASBA Ladies Night

Donderdag 26 oktober 2017

18.00 - 21.00 uur

Hoge Rijndijk 315, Zoeterwoude


Binnenkort maken we via onze Facebook-pagina meer bekend over de verschillende workshops en de lifestyle markt. Volg je ons nog niet op Facebook? Klik dan hier om onze pagina te liken.

Workshops @ CASBA Ladies Night

Tijdens de CASBA Ladies Night kun je de presentatie van Michiel de Zeeuw volgen en meedoen aan drie inspirerende workshops.


Ontdek jouw stijl tijdens de workshop 'Maak een moodboard', stel jouw droomwand samen met de workshop 'Ontwerp jouw Dock Four wand' of leer alle in's & out's over inpakken met 'Cadeau Pak Je In'. Alle workshops worden drie keer gegeven en zijn gratis. Je hoeft je alleen maar in te schrijven via het inschrijfformulier. Let op! Je ontvangt geen bevestiging van je inschrijving, maar jouw naam komt direct op de lijst van de workshop te staan. Tijdens de CASBA Ladies Night wordt duidelijk aangegeven waar je je kunt melden voor de workshops.


Zin om geïnspireerd te worden door interieurarchitect Michiel de Zeeuw?

Schuif dan aan tijdens zijn presentatie vol tips en trends om 19.30 uur. Zorg dat je op tijd op de vierde etage bent, zodat je een plekje kunt bemachtigen.

Op de hoogte van de nieuwste trends op gebied van wonen. Meld u aan voor onze nieuwsbrief. Aanmelden