Inruil 10-daagse

Tot 350,- terug voor jouw oude bank

Ben je uitgekeken op jouw huidige bank? Dan is dit het moment om actie te ondernemen. Want tijdens de Inruil 10-daagse van 2 oktober t/m 15 oktober 2017 krijg je tot maar liefst 350,- retour voor jouw oude bank bij aanschaf van een nieuwe Montèl bank. Heb je geen oude bank in te ruilen? Ook dan krijg je tijdens de inruil 10-daagse dezelfde korting. Vraag jouw verkoopadviseur naar de voorwaarden.


Actievoorwaarden:

  • Deze actie t/m 29 oktober 2017
  • Deze actie geldt niet op bestellingen die reeds geplaatst zijn voor 2 oktober 2017. Na het verlopen van de actieperiode kan je geen aanspraak meer maken op deze actie.
  • De getoonde prijzen zijn onder voorbehoud. Breng een bezoek aan één van de Montèl vestigingen voor de meest actuele prijzen.
  • Deze actie kan niet gecombineerd worden met andere acties.

Tot 350,- voor jouw oude bank


Tot 350,- voor jouw oude bank


Tot 350,- voor jouw oude bankTot 350,- voor jouw oude bank


Tot 350,- voor jouw oude bank

Thuis in relaxfauteuils

Unieke introductiekorting
Om te vieren dat we een nieuwe collectie relaxfauteuils introduceren, ontvang je nu 15% introductiekorting op alle relaxfauteuils. Deze actie loopt t/m zondag 29 oktober 2017.

Relaxen op maat
Bij Montèl kun je iedere fauteuil tot in detail zelf samenstellen. Kies zelf het model, de bekleding, je relaxfuncties en poottype en Montèl zorgt voor een fauteuil die perfect op jouw wensen is afgestemd. Maak ook kennis met een compleet nieuw en uniek concept, je kunt namelijk alleen bij Montèl de bank en relaxfauteuil in precies dezelfde stof- en leersoort kiezen zodat het perfect bij elkaar past.

Advies op maat
Montèl werkt met goed opgeleide adviseurs die samen met jou op zoek gaan naar de relaxfauteuil die het beste bij je past. Op basis van je fysieke kenmerken bepalen we samen de geschikte maatvoering en stellen we jouw ideale relaxfauteuil samen.
Nieuwsgierig geworden?
Plan direct een afspraak met
CASBA Wonen & Slapen
Ontdek alle mogelijkheden van Montel, onze service en garanties in
onze winkel of bij jou thuis. Als je een afspraak plant nemen we graag alle tijd
om je goed te adviseren.
Maak een afspraak >
Op de hoogte van de nieuwste trends op gebied van wonen. Meld u aan voor onze nieuwsbrief. Aanmelden