• 20.000m2 winkel
  • De mooiste woonmerken
  • Betrouwbaar & deskundig advies
  • Klanten geven ons een 9+

De grootste Stressless Concept Store van Nederland

De grootste en nieuwste Stressless Concept Store vind je nu bij CASBA Wonen & Slapen. In de Concept Store staat de ruimste keuze uit de totale comfortcollectie van Stressless. Aangezien langskomen nu niet kan, nemen we je graag mee voor de Concept Store via bovenstaande video. Ontdek meer dan 30 fauteuils, banken, eetkamerstoelen en bureaustoelen bij CASBA.

Noorse kwaliteit sinds 1934

De meubels van Stressless staan voor ultiem comfort. Onder het soepele leer en de zachte stof zit superslimme technologie verstopt, wat ervoor zorgt dat de meubels compleet naar het lichaam vormen. Sinds 1934 worden de Stressless meubels gemaakt in Noorwegen. De fabriek staat op een prachtige plek omgeven door fjorden en bergen. Dit is waar de ontwerpers van Stressless hun inspiratie vinden voor de unieke ontwerpen en waar vakmanschap en passie voor meubels al generaties lang wordt doorgegeven.

Interesse in Stressless? Bel naar 071-5899346 voor advies of kies je favoriete meubels uit om ze thuis uit te proberen.

Winteraanbiedingen bij Stressless

Bij Stressless zit je komende winter goed, want er wachten mooie aanbiedingen op je. De Stressless Consul shop je nu in leer vanaf € 995,- (i.p.v. € 1395,-) en Stressless banken Aurora en Wave ontvang je in alle combinaties, kleuren en bekledingsvarianten voor een aantrekkelijke prijs. Thuis proefzitten of bestellen? Neem telefonisch contact op via 071-5899346 en we maken een afspraak om op veilige wijze bij je langs te komen! Onze adviseurs geven vrijblijvend advies aan huis.

Actievoorwaarden:

  • Deze acties lopen van 21 december 2020 t/m 31 januari 2021
  • Deze acties kunnen niet gecombineerd worden met andere acties
  • De acties gelden niet voor showmodellen en het outlet aanbod
  • Deze acties gelden niet op bestellingen die reeds geplaatst zijn voor 21 december 2020. Na het verlopen van de actieperiode kan je geen aanspraak meer maken op deze actie

Blijf op de hoogte van de nieuwste woontrends. Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief. Aanmelden