• 20.000m2 winkel
  • De mooiste woonmerken
  • Betrouwbaar & deskundig advies
  • Klanten geven ons een 9+

Persoonlijk interieuradvies

Wat is er moeilijker dan je voor te stellen hoe het interieur dat je van plan bent aan te schaffen er uiteindelijk in jouw woonkamer uit gaat zien. Wordt de kamer niet te vol? Zijn de kleuren wel uitbundig genoeg of is er juist wat minder kleur nodig? Is de ruimte wel optimaal benut? Of heb je nog helemaal geen idee hoe je jouw huis wilt inrichten of aanpassen?

Ontdek de mogelijkheden van interieuradvies bij CASBA. Onze interieuradviseurs helpen je graag bij het vinden van woonoplossingen en ideeën. Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend advies. Niet alleen op het gebied van interieur kunnen onze specialisten jou helpen, maar ook voor jouw slaapwensen. Lees hieronder de verschillende mogelijkheden van advies bij CASBA.
Iedereen heeft een persoonlijke en unieke smaak en dit wil je graag terug laten komen in jouw interieur. Tijdens een adviesgesprek met één van onze specialisten kun je de juiste keuzes maken en jouw woondromen uit laten komen. Weet je eigenlijk niet zo goed wat je woonstijl is of vind je verschillende dingen leuk? Dan helpt onze specialist om jouw woonstijl te ontdekken en zichtbaar te maken. Bij ons kun je terecht voor inrichtingen in alle woonstijlen, van modern tot landelijk en van industrieel tot tijdloos.

Heb je foto’s van de huidige inrichting of het nieuwe huis? Een plattegrond van de ruimte die moet worden ingericht? Neem deze dan mee naar onze winkel in Zoeterwoude zodat onze specialisten gericht aan de slag kunnen gaan. De ontwerpen krijg je mee naar huis zodat je deze thuis nog eens rustig kunt doornemen. Via het programma Navigram kan onze specialist een 3D advies op maat maken.

Het gratis adviesgesprek vindt plaats in onze winkel. Onder het genot van een lekker kopje koffie of thee neemt een van onze interieuradviseurs je wensen door. Vervolgens gaan jullie samen aan de slag om een moodboard, plan of 3D-tekening te maken. Afhankelijk van de interieurvraag duurt een adviesgesprek ongeveer 60 minuten.

Aanvragen gratis interieuradvies

Blijf op de hoogte van de nieuwste woontrends. Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief. Aanmelden