• 20.000m2 winkel
  • De mooiste woonmerken
  • Betrouwbaar & deskundig advies
  • Laagste prijsgarantie

Categorie

Filter

Eetkamerstoelen(426)

Trendhopper

Eetkamerstoel Saalbach taupe

€ 69,99

Trendhopper

Eetkamerstoel Saalbach grijs

€ 69,99

Trendhopper

Eetkamerstoel Salzburg grijs

€ 69,99

Trendhopper

Eetkamerstoel Salzburg wit

€ 69,99

Trendhopper

Eetkamerstoel Salzburg taupe

€ 69,99

Triangle eetkamerbank

€ 149,00

Aaron eetkamerstoel

€ 69,00

Feelings

Mats eetkamerstoel met arm

€ 189,00

Feelings

Mats eetkamerstoel met arm

€ 189,00

Mats eetkamerstoel met arm

€ 189,00

Olav eetkamerstoel incl zitkussen

€ 79,00

Design eetkamerstoelen en meer
In het assortiment van CASBA Wonen & Slapen vind je een breed aanbod aan eetkamerstoelen. Ze zijn er in veel soorten en maten. Kom langs en laat je inspireren en adviseren door onze woonadviseurs. 
 
Het materiaal van de eetkamerstoelen is belangrijk bij het maken van je keus. Ben je op zoek naar een stoel die warm aanvoelt? Dan kun je het beste voor een stoffen eetkamerstoel kiezen. Dankzij onze All In House service hoef je niet meer bang te zijn voor vlekken. De stoelen worden bij deze service voorzien van een professioneel textielbeschermingsproduct en zijn beschermd tegen olie, water en vet (zoals eet- en drinkwaren). Eetkamerstoelen van leer hebben een luxe uitstraling en zijn makkelijk te reinigen. Verder kun je bij CASBA kiezen uit meer dan honderd verschillende kleuren. 
 
Eetkamerstoelen kopen?
Bij CASBA kun je de eetkamerstoelen online bestellen, maar je kunt ze ook in onze woonwinkel uitproberen. Hier hebben we een uitgebreide showroom waar je de eetkamerstoelen kunt zien, voelen en beleven! Daarnaast kun je bij ons in de winkel terecht voor advies van onze ervaren woonadviseur.
 
CASBA Outlet
De echt voordelige eetkamerstolen kun je terugvinden in onze outlet. Daar plaatsen we de woonaccessoires, banken en stoelen die ruimte moeten maken voor de nieuwe collecties. Wie weet vind je hier de eetkamerstoel naar wens! Heb je speciale wensen of vragen? Stuur dan een e-mail of neem telefonisch contact op. We helpen je graag!