• 20.000m2 winkel
  • De mooiste woonmerken
  • Betrouwbaar & deskundig advies
  • Klanten geven ons een 9+

Categorie

Filter

Auping(50)

Auping

Dekbed Comfort Natuur 4 Seizoenen

€ 349,00

Auping

Spiraalbodem 3 motorig

€ 1.645,00

Auping

Topper Comfort

€ 290,00

Auping

Topper Comfort Deluxe

€ 590,00

Auping

Topper Prestige Visco

€ 690,00

Auping

Topper Prestige Deluxe

€ 690,00

Auping

Onderzetpoten voor spiraalbodem

€ 145,00

Auping

Kussen Prestige Latex

€ 139,00

Auping

Dekbed Comfort Synthetisch Summer

€ 149,00

Auping

Dekbed Comfort Synthetisch All Year

€ 169,00

Auping

Dekbed Comfort Synthetisch 4 Seizoenen

€ 299,00

Auping

Dekbed Comfort Natuur Summer

€ 149,00

Auping

Dekbed Comfort Natuur All Year

€ 219,00

Auping

Spiraalbodem 2 motorig

€ 1.205,00

Auping

Dekbed Deluxe Natuur Summer

€ 199,00

Auping

Dekbed Deluxe Natuur All Year

€ 299,00

Auping

Dekbed Deluxe Natuur 4 Seizoenen

€ 479,00

Auping

Dekbed Prestige Natuur Summer

€ 239,00

Auping

Dekbed Prestige Natuur All Year

€ 389,00

Auping

Dekbed Prestige Natuur 4 Seizoenen

€ 599,00

Dekbedovertrek North Pole Green

€ 69,00

Auping

Bedmodel Original

€ 515,00

Dekbedovertrek Algebra Multi

€ 89,00

Auping

Dekbed Climat Natuur

€ 449,00

Auping waakt al 125 jaar over jouw goede nachtrust!
Auping weet als geen ander dat comfortabele, frisse bedden met een goed ondersteunend matras en bedbodem erg belangrijk zijn voor de nachtrust. Over al deze punten is tijdens productie van de bedden en matrassen goed nagedacht. Tijdens het ontwerp en productieproces telt elk detail. Het vakmanschap van de Auping slaapspecialisten staat daar borg voor.

 

Auping bed
Om in de ochtend weer fris en uitgerust op te staan is een goede ventilatie van je bed van belang. Auping gebruikt al vanaf het begin van haar bestaan een optimaal ventilerende spiraalbodem die garant staat voor een heerlijk fris en droog bed. Met een Auping bed kies je voor slaapcomfort van het hoogste niveau. Heb je de voorkeur voor een boxspring? Deze vind je ook in onze woonwinkel en webshop. Een Auping boxspring is gemaakt van het AVS-systeem (een actieve ventilatie en support). Deze geven optimale ondersteuning, waardoor de bloedcirculatie wordt gestimuleerd.

 

Auping matras
Bij CASBA vind je ook een breed assortiment Auping matrassen. Elk matras heeft een hart van dynamische pocketveren en comfortlagen van natuurlatex. Hierdoor kun je ’s nachts gemakkelijk draaien op een veerkrachtig en zacht matras. Auping bedden en matrassen worden in Nederland, in fabrieken in Deventer, geproduceerd.

 

Duurzaamheid
Alles waar de naam Auping op staat, van ledikanten tot aan boxsprings, is duurzaam en veilig voor mens en milieu. Auping is een Cradle to Cradle-bedrijf, ze streven naar een oneindige kringloop van materialen en grondstoffen. Je kunt dus altijd zorgeloos gaan slapen op een bed, boxspring of matras van Auping.

 

Auping online kopen bij CASBA Wonen & Slapen
Bij CASBA Wonen & Slapen hebben we de complete Auping collectie in onze slaapkamerafdeling op de vierde etage staan. Onze slaapkamerspecialisten adviseren je graag over welk Auping bed, matras en bodem het beste bij je past. In onze grote testbedden studio kun je gerust eens relaxed alle Auping matrassen en bodems uitproberen. 

 

Alle Auping bedden worden met zorg gratis bij je thuisbezorgd en gemonteerd. We kunnen ook je oude matras mee retour nemen, zodat we deze duurzaam kunnen recyclen. Door de laagste prijsgarantie van CASBA ben je er altijd van verzekerd dat je niet te veel betaald.