• 20.000m2 winkel
  • De mooiste woonmerken
  • Betrouwbaar & deskundig advies
  • Klanten geven ons een 9+

Categorie

Filter

Bree's New World(37)

Bree's New World

Podiumkast Abitare PO230-2LO

€ 2.150,00

 Diverse designstoelen

Een groot deel van de collectie van Bree’s New World wordt ingevuld door de eetkamerstoelen. Je hebt keus uit armstoelen of stoelen zonder armleuning. Ook zijn er varianten met wieltjes waardoor je de stoel eenvoudig verplaatst. Zoals je ziet zijn er veel verschillende soorten, maar allemaal zijn ze even stijlvol. De meubels van Bree’s New World zijn modern vormgegeven en beschikbaar in trendy kleuren. Hierdoor passen ze perfect in een strakke en moderne eetkamer of keuken. Maar ook in een vergaderzaal op kantoor is de stoel van dit designmerk een goede keuze. Kortom, voor iedere ruimte of toepassing slaag je met onze collectie van Bree’s New World.

 

Comfortabele fauteuils

Ook de fauteuils van Bree’s New World zijn zeer populair. Naast de moderne uitstraling zijn de fauteuils ook zeer comfortabel. Het zitvlak is wat dieper waardoor je heerlijk wegzakt in je relaxstoel. Lekker een boek lezen of tv kijken en uitrusten in jouw nieuwe stoel van Bree’s New World.

 

Bree’s New World bestellen

Bestel je favoriete meubels bij CASBA-online. Wij bezorgen de artikelen netjes bij je thuis, zodat jij niet de deur uit hoeft. Ook kun je bij ons langskomen in de woonwinkel waar je in een warme ambiance inspiratie op kunt doen. Onze medewerkers staan graag voor je klaar om je van persoonlijk advies te voorzien.