• 20.000m2 winkel
  • De mooiste woonmerken
  • Betrouwbaar & deskundig advies
  • Laagste prijsgarantie

Categorie

Filter

Caresse(36)

Caresse

Topper Caresse koudschuim 7

€ 399,00

Caresse

Topper Caresse koudschuim 10

€ 489,00

Caresse

Topper Caresse koudschuim 13

€ 579,00

Caresse

Dekbed Platinum enkel

€ 239,00

Caresse

Dekbed Platinum 4-seizoenen

€ 329,00

 Natuurlijke materialen

De Caresse boxsprings zijn vervaardigd uit natuurlijke materialen. Zo wordt er gebruik gemaakt van natuurlijke latex van de rubberboom, kapok afkomstig van de kapokboom en soepel en sterk katoen. De boxsprings zijn verder voorzien van HR-schuim ofwel koudschuim. Koudschuim zorgt ervoor dat het matras goed ventileert en het vocht goed reguleert. Het koudschuim van Caresse heeft een lange levensduur en kent geen kuilvorming. Kortom, met een boxspring van Caresse ben je zeker van een duurzaam slaapcomfort.   

 

Boxspringset Caresse 4600
De Caresse 4600 is één van van de populairste boxsprings. Deze complete boxspring bestaat onder andere uit een gestoffeerd hoofdbord, twee voetstoppers en twee pocketveer matrassen met 7 comfort zones. Het topmatras bestaat uit hoogwaardig koudschuim. Verder is deze elektrische boxspring Caresse 4600 voorzien van een uniek pull-back systeem (terugloopsysteem). Met dit systeem kun je de ideale ergonomische verstelling en zitpositie instellen. 

 

Caresse boxspring kopen?
Heb jij je favoriete boxspring van Caresse gevonden? Bestel hem dan vandaag nog eenvoudig online. Ben je benieuwd naar ons complete aanbod of wil je komen proefliggen? Dan ben je van harte welkom in onze showroom. Onze slaapadviseurs staan bovendien voor je klaar om je te voorzien van advies op maat.