Categorie

Filter op

  • Merk
  • Prijs
    • €395 €395 t/m €515 €515

Kinast

Kinast is een Duitse karpetten fabrikant die elke karpet speciaal voor u maakt. Een Kinast karpet is verkrijgbaar in iedere maat, in elke kleur en naar ieder ontwerp. CASBA heeft ook een groot aantal standaard designs waaruit u kunt kiezen. Alle karpetten worden geproduceerd van zuiver scheerwol en zuiver linnen. Indien u last heeft van allergie dan zijn de 100% linnen karpetten een echte uitkomst. De eersteklas materialen vormen de basis voor het creatieve werk, een Kinast karpet is niet te evenaren.
 
De kleurstellingen voor hoogpolige tapijten, vloerkleden of karpetten worden individueel samengesteld, elk tapijt is een uniek exemplaar. Ook de velours karpetten, in een modern of klassiek ontwerp, worden gemaakt met veel gevoel voor vormen, verhoudingen en kleuren. Naast Kinast kleden heeft CASBA ook prachtige tapijten en vloerkleden van XOOON.

Wil je de vloerkleden en karpetten ook in het echt zien? Dan heten we je van harte welkom in onze CASBA showroom. Hier hebben we de Kinast karpetten tentoongesteld en helpen onze adviseurs je graag met het maken van je keuze. 

Kinast

Karpet Bison

€ 486,00

Kinast

Karpet Island

€ 440,00

Kinast

Karpet Kodiak

€ 395,00

Kinast

Karpet Linnen

€ 515,00

Kinast

Karpet Puur

€ 486,00

Kinast

Karpet Woodland

€ 427,00