Categorie

Filter op

  • Merk
  • Prijs
    • €175 €175 t/m €1299 €1299

Pullman

Pullman
Het merk Pullman is in 1858 ontstaat uit het idee van George Pullman om treinstellen te voorzien van ultiem slaapcomfort. Bij de ontwikkeling van de Pullman matrassen werden de beste materialen gecombineerd met oog voor elk detail. Alles draaide om puur vakmanschap. Het merk Pullman is sinds 1858 uitgebreid van luxe treinreizen naar hotels en cruiseschepen. Steeds meer mensen wilde de comfort van Pullman ook thuis ervaren. Zo zijn de Pullman matrassen voor u thuis ontstaan.

 

 


Lees meer

Pullman

Hocker Terra Nova

€ 175,00

Pullman

Voetenbank Yukon

€ 550,00

Pullman

Matras Goldline Premier

€ 999,00

Pullman

Matras Goldline Excellence

€ 1.299,00

Pullman boxspring bed Pullman ontwikkelt en fabriceert hoogwaardige, duurzame matrassen en (verstelbare) boxspring-systemen. Een Pullman boxspring is een gestoffeerde en verende matrasdrager, voorzien van een pocketveringinterieur. U zult merken dat een Pullman boxspring ongekend comfort geeft. Dit is te danken aan het pocketvering-interieur voor de vaste en verstelbare boxsprings. Beide interieurs veren over het totale bed oppervlak mee (dus ook de zijkanten).

Pullman streeft ernaar, met de vormgeving en functionaliteit van haar producten te inspireren en invulling te bieden aan ieders persoonlijke lifestyle en stijlvoorkeuren. Maak je Pullman boxspring bed helemaal compleet met een mooi overtrek van Beddinghouse! Kom snel kijken op onze slaapkamer afdeling bij CASBA Slapen dan kunt u lekker proef liggen op één van die heerlijke Pullman matrassen. Natuurlijk mag je ook kennis maken met een van de vele andere slaapmerken, zoals Auping Nolte of M Line.