• 20.000m2 winkel
  • De mooiste woonmerken
  • Betrouwbaar & deskundig advies
  • Klanten geven ons een 9+

Categorie

Filter

Pullman(14)

Pullman

Hocker Terra Nova

€ 175,00

Pullman

Voetenbank Yukon*

€ 550,00

€ 345,00

Pullman

Matras Pullman Goldline Premier

€ 999,00

Pullman

Matras Pullman Goldline Excellence

€ 1.299,00

Pullman

Matras Pullman Silverline Premier

€ 699,00

Pullman

Matras Pullman Silverline Excellence

€ 799,00

Pullman

Boxspring Brantford

€ 3.799,00

Pullman

Boxspring Chicago

€ 3.599,00

Pullman

Boxspring Clarington

€ 3.349,00

Pullman

Matras Pullman Silverline Luxury

€ 899,00

Pullman

Topper Goldline comfort pocket

€ 780,00

Pullman

Topper Goldline comfort natuurlatex

€ 540,00

Pullman

Topper Silverline comfort latex II

€ 420,00

Pullman

Topper Silverline comfortschuim

€ 360,00

Over Pullman
In 1858 is het merk ontstaan toen George Pullman begon met de ontwikkeling van de eerste matrassen. Het doel was om treinstellen te voorzien van comfortabele slaapmogelijkheden. Later breidde het merk zich uit toen ook hotels en cruiseschepen geïnteresseerd raakten in de Pullman boxsprings en matrassen. Steeds meer mensen ontdekten het comfort en wilden een Pullman in huis. Hierdoor is het merk uitgegroeid tot wat het nu is.

Pullman matrassen en boxsprings
Pullman ontwikkelt en fabriceert hoogwaardige, duurzame matrassen en (verstelbare) boxspring-systemen. Een Pullman boxspring is een gestoffeerde en verende matrasdrager, voorzien van een pocketveringinterieur. Je zult merken dat een Pullman boxspring ongekend comfort geeft. Dit is te danken aan het pocketvering-interieur voor de vaste en verstelbare boxsprings. Beide interieurs veren over het totale bed oppervlak mee (dus ook de zijkanten). De Pullman matrassen zijn eveneens van hoogwaardige kwaliteit. De Goldline Premium matras is bijvoorbeeld voorzien van inside pocketvering en is afgedekt met een comfortabele laag van latex. Op die manier profiteer je van optimaal comfort en geniet je van een heerlijke nachtrust.

 

Kwaliteit van Pullman

Pullman streeft ernaar, met de vormgeving en functionaliteit van haar producten te inspireren en invulling te bieden aan ieders persoonlijke lifestyle en stijlvoorkeuren. Naast stijl heeft Pullman kwaliteit ook hoog in het vaandel staan. Bij de ontwikkeling van de Pullman matrassen worden de beste materialen gecombineerd met oog voor elk detail. Alles draait om puur vakmanschap en dat resulteert in uitstekende kwaliteit en optimaal comfort.


Pullman matras kopen

 

Bestel je Pullman matras eenvoudig online bij CASBA Wonen & Slapen. Dankzij onze bezorgservice hoef je je geen zorgen te maken over het transport. Daarnaast kun jeook langskomen in onze woonwinkel in Zoeterwoude. Kom snel kijken op onze slaapkamerafdeling en kom lekker proef liggen op één van die heerlijke Pullman matrassen! Natuurlijk mag je ook kennis maken met een van de vele andere slaapmerken, zoals Auping of Nolte. Maak bijvoorbeeld je Pullman boxspring bed helemaal compleet met een mooi overtrek van Beddinghouse. We zien je snel in Zoeterwoude!