Categorie

Filter op

  • Merk
  • Prijs
    • €365 €365 t/m €3150 €3150

Skovby

Skovby meubels is een echt Deens familiebedrijf dat is opgericht in 1933. Wat begonnen is als een kleine meubelmakerij is al snel uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met een focus op vakmanschap natuurlijke materialen en een bedrijfsmodel dat rekening houdt met werknemers en milieu. Het merk Skovby is een leider in de ontwikkeling van design eetkamertafels en eetkamerstoelen met veel functionaliteit. Ze ontwerpen en ontwikkelen alle producten zelf.
 
 

Lees meer

Skovby

Eetkamertafel SM39

€ 2.039,00

Skovby

Eetkamertafel SM32

€ 3.150,00

Skovby

Eetkamertafel SM78

€ 1.619,00

Skovby

Eetkamerstoel SM58

€ 365,00

Eetkamertafels en stoelen
CASBA heeft een groot assortiment Skovby eetkamertafels en stoelen. Bekijk bijvoorbeeld eens de Skovby eetkamertafel SM39. Deze tafel is een prachtig voorbeeld van een design tafel met grote functionaliteit, het kenmerk waar Skovby groot mee is geworden. De SM39 heeft een karakteristieke V-vormige basis en een dynamisch uiterlijk. De tafel is daarnaast voorzien van een gepatenteerd uitbreidingssysteem, indien uitgeschoven heeft deze eetkamertafel plaats voor 12 personen.

Kom langs in de CASBA showroom voor het hele assortiment Skovby eetkamertafels en stoelen en zie wat dit merk voor uw woning kan betekenen. Onze woonadviseurs staan voor u klaar.