Categorie

Filter op

  • Merk
  • Prijs
    • €799 €799 t/m €995 €995

Tower Living

Tower Living heeft een heerlijk eigentijds, modern en toch sfeervolle collectie betaalbare meubels ontworpen door Nederlandse designers! Het assortiment van Tower Living bestaat uit eetkamertafels, eetkamerstoelen, salontafel, TV-meubelen, boekenkasten, dressoirs, ladekasten en vitrinekasten. Het assortiment is opgedeeld in de meubelcollecties genaamd Amanda, Daan, Fleur, Lisa en Roy.
 
 

Lees meer

Jouwmeubel

Dressoir Amanda

€ 1.079,00

€ 799,00

Cabinet Max

€ 995,00

Nederlands merk
De hele collectie is ontworpen door Nederlandse designers met kennis van de Nederlandse markt. Door goed te luisteren naar de wensen van de klanten weten ze precies waarnaar jij op zoek bent! JouwMeubel voldoet aan een eigentijds design met hoog comfort. De sfeervolle details zoals we die kennen van Riviera Maison meubels vinden we terug in de meubels maar dan voor een Hollands prijsje! Daarbovenop kun je bij CASBA ook nog eens genieten van de laagste prijs garantie op de Tower Living collectie, ook online!
 
Tower Living collecties
De meubelcollecties genaamd Amanda, Daan, Fleur, Lisa en Roy hebben elk hun eigen stijl en passen daardoor in ieder interieur. Deze JouwMeubel collecties zijn compleet in de markt gezet waardoor je een keuze hebt uit een grote variatie in verschillende uitvoeringen en maten.

De meubels van Tower Living worden uit voorraad geleverd waardoor je niet langer drie maanden hoeft te wachten op je nieuwe interieur. Benieuwd naar het assortiment? Je vindt de Tower Living collectie in de CASBA showroom bij onze Trendhopper collectie op de begane grond. Zoek je leuke woonaccessoires voor op je nieuwe meubel of zoek je sfeervolle verlichting? Ook daarvoor kun je terecht in onze woonwinkel!