• 20.000m2 winkel
  • De mooiste woonmerken
  • Betrouwbaar & deskundig advies
  • Laagste prijsgarantie

Categorie

Filter

Trendhopper(632)

Trendhopper

Zitgroep Eastland

€ 1.099,00

Trendhopper

Zitgroep Orsay

€ 799,00

Trendhopper

Fauteuil Hopper

€ 899,00

Trendhopper

Fauteuil Hopper

€ 799,00

Trendhopper

Eetkamerbank Catania

€ 439,00

Trendhopper

Eetkamerstoel Catania

€ 179,00

Trendhopper

Eetkamerstoel Catania met arm

€ 179,00

Trendhopper meubels

De collectie meubels van Trendhopper bestaat uit onder andere eetkamertafels, eetkamerstoelen, salontafels, dressoirs en kasten. Uniek aan de Trendhopper formule is dat je naar eigen inzicht kan spelen met kleuren en materialen. Op die manier kun je je inrichting geheel aanpassen aan jouw persoonlijke wensen en stijl. Hou je van modern? Kies dan voor de strak vormgegeven meubels. Voor degenen met een industriële woonstijl zijn er de Trendhopper meubels van metaal en hout. Dit zorgt voor een rauwe en stoere uitstraling in jouw interieur. De meubels van hout passen tot slot uitstekend in een klassieke woning. Zoals je ziet is er bij Trendhopper voor iedere inrichting wel een bijpassend meubelstuk te vinden.

 

Trendhopper woonaccessoires

Naast meubels vind je bij CASBA een groot aanbod woonaccessoires van Trendhopper. Het leuke aan woonaccessoires is dat je extra sfeer in huis creëert. Bovendien kun je de stijl van je woning eenvoudig veranderen wanneer je andere woonaccessoires toevoegt. De collectie Trendhopper woonaccessoires bestaat onder andere uit karpetten, lampen, kapstokken en krukjes. Iedere woonstijl kun je aanvullen met leuke woonaccessoires. De metalen lampen passen bijvoorbeeld perfect in een industriële inrichting. Wanneer je een landelijke woonstijl hebt zijn de rieten bijzettafeltjes een mooie toevoeging.

 

Trendhopper online

 

Bij CASBA bestel je eenvoudig je woonartikelen van Trendhopper online. Om de prijzen scherp te houden kunnen alle Trendhopper meubelen worden afgehaald in ons centraal magazijn in Zoeterwoude. Tegen een kleine vergoeding kunnen we er natuurlijk ook voor zorgen dat de meubels netjes bij je thuis worden bezorgd. Kom eens langs in onze winkel op de Rijneke Boulevard in Zoeterwoude om eens lekker te stoeien met alle meubelmogelijkheden van Trendhopper! Ons personeel staat voor je klaar om je van persoonlijk woonadvies te voorzien.