Categorie

Filter op

  • Prijs
    • €74 €74 t/m €219 €219

Wofi

WOFI Leuchten is de toonaangevende Duitse producent op het gebied van Woonverlichting. Goede verlichting in uw woning is net zo belangrijk is als de rest van het interieur. Licht wordt vaak vergeten tijdens de inrichting van een woning maar het heeft grote invloed op de sfeer. Bedenk daarom goed per ruimte welk effect je wilt bereiken, pas hierop de verlichting aan.
 
 

Lees meer

Vloerlamp Burgos

€ 219,00

Tafellamp Burgos

€ 94,95

Taffellamp Cosmo groot

€ 189,00

Vloerlamp Deventer

€ 219,00

Tafellamp Deventer

€ 109,00

Vloerlamp Lux

€ 139,00

Vloerlamp Skin

€ 139,00

Tafellamp Lux

€ 119,00

Tafellamp Arc

€ 74,95

De Wofi lampen worden gekenmerkt door een strak design en moderne vormgeving. Alle lampen worden geproduceerd van hoogwaardige materialen en uitvoerig getest voordat ze op de markt gebracht worden. We zijn er trots op dat we de Wofi collectie verlichting in onze winkel mogen presenteren.

Wofi bij Casba
De laatste trends op het gebied van verlichting wordt door WOFI leuchten direct omgezet in mooie design lampen die het lichtcomfort in de woonkamer verder optimaliseren, u merkt direct het verschil. Laat u eens verrassen door de nieuwe generatie verlichting van WOFI Leuchten, voor een aangename lichtsfeer in uw woonkamer. Op de 1e etage van CASBA vindt u onze collectie WOFI verlichting.
Onze adviseurs zijn u graag van dienst.