• 20.000m2 winkel
  • De mooiste woonmerken
  • Betrouwbaar & deskundig advies
  • Klanten geven ons een 9+

Categorie

Filter

  • Merk
  • Materiaal
  • Uitvoering
  • Levertijd
  • Prijs
    • €79 €1645

Bedbodems(9)

Auping

Spiraalbodem vlak

€ 325,00

Auping

Spiraalbodem handverstelbaar

€ 525,00

Auping

Spiraalbodem 1 motorig

€ 765,00

Auping

Spiraalbodem 2 motorig

€ 1.205,00

Auping

Spiraalbodem 3 motorig

€ 1.645,00

Auping

Onderzetpoten voor spiraalbodem

€ 145,00

DMW

Lattenbodems Sensaflex 28

€ 79,00

DMW

Lattenbodems Sensaflex 30

€ 109,00

DMW

Lattenbodems Sensaflex 42

€ 129,00

Spiraalbodems

Spiraalbodems zijn bedbodems van dun gevlochten metaaldraad. Dit zorgt ervoor dat de spiraalbodems meer dan 10.000 drukpunten hebben wat resulteert in een optimale ondersteuning. Omdat je tijdens het slapen veel vocht verliest, is een goede ventilatie ook van groot belang. Een bedbodem met een gesloten structuur vergroot de kans op schimmelvorming in het matras doordat het lichaamsvocht niet voldoende wordt afgegeven aan de lucht. Door het open structuur van de Auping spiraalbodems voorkom je dit probleem en gaat je matras een langere tijd mee.

 

Elektrische bedbodems

Naast de vlakke en handmatig verstelbare Auping spiraalbodems, vind je bij CASBA ook verschillende elektrische bedbodems. De elektrische bedbodems van Auping zijn onder te verdelen in 1-motorige, 2-motorige en 3-motorige spiraalbodems. Bij de 1-motorige spiraalbodem is het rug gedeelte elektrisch verstelbaar. Het ruime zitdeel van de spiraalbodem zorgt dat het matras zich kan vormen en comfortabel zit. Bij de 2-motorige spiraalbodem is het rug gedeelte en voetendeel elektrisch bedienbaar. Dankzij het verstelbare vermogen kun je comfortabel tv kijken of het een boek lezen in bed. Bij het 3-motorige spiraalbodem is naast het rug gedeelte en voetendeel ook het hoofd- nekgedeelte elektrisch bedienbaar. Alle elektrische bedbodems zijn te bedienen met een draadloze handset.

 

Bedbodem kopen

 

Een bedbodem kopen is nergens zo gemakkelijk als bij CASBA Wonen & Slapen. Je bestelt je bedbodem eenvoudig online en alle producten die je in de webshop koopt, kunnen bij je thuis bezorgd worden. Lees hier meer over onze bezorgdienst. Let er bij het bestellen wel op dat je de juiste afmeting kiest. Ook kun je altijd langskomen in de showroom van CASBA om de spiraalbodems zelf te bekijken en uit te proberen. Onze ervaren adviseurs staan klaar om jou vrijblijvend te adviseren over alle mogelijkheden en de bedbodem die het beste bij jou past.