Categorie

Filter op

  • Merk
  • Prijs
    • €145 €145 t/m €1495 €1495

Bodems

Lattenbodems en spiraalbodems ondersteunen je matras en zorgen voor een goede nachtrust. Naast comfort verlengen goede bedbodems ook de levensduur van een matras. Er zijn veel verschillende soorten bedbodems. De spiraalbodems van Auping hebben een openstructuur waardoor 80% van de bodem ervoor zorgt dat lucht ventileert. Elke spiraalbodem heeft meer dan 10.000 drukpunten waardoor het lichaam gelijkmatig wordt ondersteunt. De Multi motion van M-line heeft ook een sterke ventilatie en goede veerkracht over de hele bodem.
 
 

Lees meer

Auping

Spiraalbodem vlak

€ 295,00

Auping

Spiraalbodem handverstelbaar

€ 495,00

Auping

Spiraalbodem 1 motorig

€ 695,00

Auping

Spiraalbodem 2 motorig

€ 1.095,00

Auping

Spiraalbodem 3 motorig

€ 1.495,00

Auping

Onderzetpoten voor spiraalbodem

€ 145,00

De Auping spiraalbodems zijn verkrijgbaar in vlakke, handverstelbare, 1 moterige , 2 moterige en 3 moterige spiraalbodems. De vlakke spiraalbodem zorgt voor goeie ventilatie en optimale ondersteuning. Bij de 1-moterige spiraalbodem is het rugdeel elektrisch verstelbaar. Het ruime zitdeel van de spiraalbodem zorgt dat het matras zich kan vormen en comfortabel zit. Bij de 2-motorige spiraalbodem is het rugdeel en voetendeel elektrisch bedienbaar. Dankzij het verstelbare vermogen kun je comfortabel tv kijken of het een boek lezen in bed. Bij het 3-motorige spiraalbodem is het rugdeel, voetendeel en hoofd- nekgedeelte elektrisch bedienbaar met behulp van een draadloze handset. Van de handverstelbare spiraalbodem kan het rug- en voetendeel worden versteld met de hand, het rugdeel kan in 13 posities en het voetendeel in 6 posities worden gezet.

De M-line spiraalbodems zijn verkrijgbaar in Multi motion I handverstelbaar, Multi motion I elektrisch verstelbaar en Multi motion I vlak. De design spiraalbodems kunnen vrijstaand worden gebruikt maar ook ingelegd worden in een ledikant. De bodems zijn opgebouwd uit verende latten en hebben een hoge draagkracht. De hybride combinatie van de M-line bedspiraal zorgt voor een super ondersteuning van jouw matras en daarmee jouw lichaam.

Kom langs in de showroom van CASBA om de spiraalbodems zelf te bekijken en uit te proberen. Onze ervaren adviseurs staan klaar om jou vrijblijvend te adviseren over alle mogelijkheden en de bodem die het beste bij jou past.