Categorie

Filter op

  • Merk
  • Prijs
    • €16 €16 t/m €449 €449

Dekbedden en hoofdkussens

Dekbedden heb je in veel soorten en maten, een keuze voor een dekbed moet dan ook weloverwogen gemaakt worden. Je kunt dekbedden indelen in vier categorieën; donzen dekbedden, katoenen dekbedden en synthetische dekbedden. Het hangt van je persoonlijke situatie af welk dekbed het beste bij jou past. Een donzen dekbed is vochtregulerend, isoleert goed en voelen daarnaast erg licht aan. Een katoenen dekbed is luchtig en zacht en vooral geschikt voor de zomermaanden. Wollen dekbedden zijn zwaarder en geschikt voor zomer en wintermaanden. Dan hebben we nog de synthetische dekbedden, dit dekbed is licht en ademt goed. Heb je last van allergieën dan kun je het beste kiezen voor een synthetisch dekbed. CASBA heeft een uitgebreid assortiment dekbedden van diverse merken zoals Auping en M-line. Deze dekbedden zijn als 1-persoonsdekbed en 2-persoondekbed verkrijgbaar.
 
 

Lees meer

Auping

Kussen Prestige Latex

€ 129,00

Silvana

Hoofdkussen Grando soft ondersteunend

€ 99,00

Silvana

Hoofdkussen Wave medium ondersteunend

€ 79,00

Silvana

Hoofdkussen Wave soft ondersteunend

€ 79,00

Silvana

Hoofdkussen Relax medium ondersteunend

€ 59,00

Silvana

Hoofdkussen Relax soft ondersteunend

€ 59,00

Silvana

Hoofdkussen Mijn eerste kussen

€ 25,00

Auping

Kussen Climat Latex

€ 165,00

Auping

Kussen Breeze Latex

€ 129,00

Auping

Kussen Air Latex

€ 89,00

Silvana

Hoofdkussen Grando medium ondersteunend

€ 99,00

Silvana

Hoofdkussen Duoform Visco Latex

€ 129,00

Silvana

Hoofdkussen Pitsstop

€ 75,00

Eclair

Hoofdkussen de Luxe satijn

€ 34,95

€ 24,95

Polardream

Hoofdkussen

€ 19,95

€ 16,95

Dreamstar

Hoofdkussen Cotton Touch Veren

€ 59,95

€ 39,95

Auping

Kussen Climat Visco

€ 165,00

Silvana

Hoofdkussen Arctica

€ 49,00

Silvana

Hoofdkussen Rebound

€ 69,00

Silvana

Hoofdkussen Smash

€ 49,00

Silvana

Hoofdkussen Start

€ 39,00

Silvana

Hoofdkussen Time Out

€ 35,00

Auping

Kussen Climat Synthetisch

€ 75,00

Auping

Kussen Breeze Synthetisch

€ 55,00

Net zo belangrijk als een dekbed is een kussen. Een kussen moet jouw hoofd en nek goed ondersteunen zodat je spieren helemaal kunnen ontspannen en je ‘s ochtends fit wakker wordt. Het type kussen dat je bij je past hangt af van de houding waarin je slaapt, dus ben je een rug-, buik, of zijslaper? CASBA heeft kussens van Silvana, M-line en Auping dus altijd eentje die past bij jou. Silvana kussens zijn gemaakt in samenwerking met fysiotherapeuten voor de optimale ondersteuning van jouw hoofd en nek. Ze zijn verkrijgbaar in zes uitvoeringen van extra zacht tot extra stevig. Hoofdkussens van Auping zijn verkrijgbaar met verschillende materialen zoals dons, katoen, synthetische materialen of latex. De M-line kussens zorgen ervoor dat uw lichaam de perfect slaaphouding aanneemt door het volgende van de contouren van hoofd en nek. Hierdoor ontspannen de spieren voor een optimale nachtrust.

Je kunt de kussens direct online bestellen of langs komen in de winkel om ze uit te proberen. Onze adviseurs staan klaar om je vrijblijvend te adviseren over het dekbed en kussen dat het beste past bij jouw slaaphouding.