• 20.000m2 winkel
  • De mooiste woonmerken
  • Betrouwbaar & deskundig advies
  • Laagste prijsgarantie

Categorie

Filter

Slapen(303)

Pullman

Hocker Terra Nova

€ 175,00

Pullman

Voetenbank Yukon

€ 550,00

Pullman

Matras Pullman Goldline Premier

€ 999,00

Pullman

Matras Pullman Goldline Excellence

€ 1.299,00

Pullman

Matras Pullman Silverline Premier

€ 699,00

Pullman

Matras Pullman Silverline Excellence

€ 799,00

Pullman

Boxspring Brantford

€ 3.799,00

Pullman

Boxspring Chicago

€ 3.599,00

Pullman

Boxspring Belleville

€ 3.599,00

Pullman

Boxspring Clarington

€ 3.349,00

Pullman

Boxspring Ottawa

€ 3.349,00

Pullman

Boxspring Toronto

€ 3.599,00

Pullman

Nachtkastje Ontario Linea

€ 575,00

Pullman

Matras Pullman Silverline Luxury

€ 899,00

Pullman

Topper Goldline comfort pocket

€ 720,00

Pullman

Topper Goldline comfort natuurlatex

€ 540,00

Pullman

Topper Silverline comfort latex II

€ 360,00

Pullman

Topper Silverline comfortschuim

€ 240,00

Laat je inspireren voor je nieuwe slaapkamer
Het is belangrijk om goed na te denken over de inrichting van een slaapkamer. Het is immers de plek waar je de dag begint en ook weer eindigt. Het belangrijkste is dat je er goed tot rust kunt komen. Naast de vloeren, muren en gordijnen bestaat een slaapkamer inrichting verder uit een bed, nachtkastjes, decoratie en verlichting. Laat je inspireren door het aanbod in de webshop van CASBA Wonen & Slapen. Of maak een afspraak voor een persoonlijk interieuradvies in onze woonwinkel in Zoeterwoude. Onze adviseurs helpen je graag verder.

Een bed is het belangrijkste meubel van de slaapkamer. Bedenk eerst of je voldoende ruimte hebt voor een groot tweepersoonsbed of dat je alleen maar de ruimte hebt voor een kleine twijfelaar. Daarom is het verstandig om van tevoren de ruimte op te meten en na te denken over of je van alle kanten je bed wilt in kunnen stappen of alleen vanaf één kant. Verder is het van belang dat je goed en comfortabel ligt, zodat je goed kunt uitrusten. In onze woonwinkel vind je een grote collectie bedden. Merken als Auping, Pullman, Serta, Eastborn, Ubica, M-Line, Nolte en Rauch staan er met een uitgebreid aanbod. Kom langs en laat je adviseren door onze slaapadviseurs. Je kunt in alle rust en goed geadviseerd een keuze maken voor je nieuwe bed.

 

Houdt bij het inrichten van de slaapkamer ook rekening met de verlichting. Deze moet niet alleen sfeervol zijn, maar ook praktisch. Het is fijn om de verlichting gemakkelijk te kunnen bedienen, zowel vanuit je bed als bij de ingang van de slaapkamer. Kies bijvoorbeeld voor een dimmer. Deze kun je voluit zetten wanneer je gaat lezen of jezelf gaat opmaken. Zet hem wat zachter als je wilt uitrusten op je bed. Niet alleen verlichting is sfeerbepalend, vergeet ook de woondecoratie niet. Plaats een aantal leuke extra kussens op je bed. Of plaats een hip fauteuil in de hoek van je kamer waarop je een boek kunt lezen of kleding kunt klaar leggen voor de volgende dag. Hang mooie wanddecoratie aan de muur. Je zult zien dat je hiermee je slaapkamer persoonlijk maakt.