Categorie

Filter op

  • Prijs
    • €1180 €1180 t/m €2270 €2270

Slaapbanken

Een slaapbank is het perfecte meubel om optimaal gebruik te maken van de ruimte. Op de bank kun je heerlijk relaxen en ontspannen televisie kijken. Zodra je de bank uitschuift heb je een comfortabel 2-persoonsbed voor een heerlijke nachtrust. Bij CASBA heb je de keuze uit vier slaapbanken: Fox, Venda, Passat en Moreno. De slaapbanken hebben een standaard matras maar het is ook mogelijk om de slaapbank te kopen met een pocketveringmatras voor extra comfort.

 


Lees meer

Slaapbank Fox

€ 1.580,00

Slaapbank Venda

€ 1.580,00

Slaapbank Emanti

€ 1.180,00

Slaapbank Piu

€ 2.270,00

Wil je meer informatie, advies of proef liggen kom dan langs in onze 20.000m2 grote showroom. Hier staan onze woonadviseurs voor je klaar om je te helpen bij de keuze voor een slaapbank die past bij jouw woning. Daarnaast kun je In ons lunchcafe Mezzo Mezzo onder het genot van heerlijke verse koffie en gebak lekker tot rust komen. Ook serveert Mezzo Mezzo diverse lunchgerechten zoals luxe broodjes en salades, voor de lekkere trek. Weet je al welke slaapbank je wilt?

Bestel deze dan direct online! De slaapbank wordt in hele Nederland gratis thuisbezorgd, met uitzondering van de Waddeneilanden. Uiteraard kun je jouw bestellingen ook gratis zelf ophalen in ons magazijn of in de CASBA vestiging. Heb je aanvullende / speciale bezorgwensen, dan kun je altijd contact opnemen met CASBA Wonen & Slapen voor meer informatie.