Categorie

Filter op

Wonen

Ga je voor het eerst op jezelf wonen, verhuizen of wil je gewoon je woonkamer opnieuw inrichten? Bij Casba vind je daarvoor de juiste woonkamer inspiratie. In onze webshop vind je onder andere een divers aanbod aan woonkamer meubels en woonaccessoires. Hieronder vind je alvast een kleine selectie uit ons totale aanbod. Bezoek onze woonwinkel in Zoeterwoude voor het totale aanbod. Wil je nog meer informatie over het inrichten van je woonkamer? 

Lees meer

Montel

2,5 zits Yersey Plus

€ 799,00

Trendhopper

Sidetable verstelbaar met houten dienblad

€ 149,00

Trendhopper

Sidetable verstelbaar met houten blad

€ 99,00

By-Boo

Kruk Pearl

€ 89,00

Xooon

2,5 zits bank Almada fix

€ 899,00

Riviera Maison

Kruk Madison 3763002

€ 179,00

Trendhopper

Fauteuil Orlando

€ 399,00

Trendhopper

Fauteuil Orlando

€ 399,00

Trendhopper

Fauteuil Sira

€ 319,00

Trendhopper

Fauteuil Bodo

€ 299,00

Trendhopper

Fauteuil Hopper

€ 799,00

Trendhopper

Fauteuil Hopper

€ 899,00

Henders & Hazel

Dressoir Ermont H&H

€ 1.249,00

Henders & Hazel

Lowboard Ermont H&H

€ 899,00

Henders & Hazel

Boekenkast Ermont H&H

€ 849,00

Montel

Fauteuil Sixties

€ 999,00

Montel

3 zits bank Sixties

€ 1.499,00

Leolux

Fauteuil Indra Pure

€ 1.840,00

Leolux

Fauteuil Indra Plus

€ 1.940,00

Urban Sofa

Fauteuil Bella

€ 352,45

Urban Sofa

Fauteuil Venetia

€ 470,00

Urban Sofa

Zitgroep Firenca

€ 1.895,00

Urban Sofa

Zitgroep Calmont

€ 995,00

Urban Sofa

Zitgroep Pallmore

€ 957,00

Woonkamer inrichten?
Het inrichten van je woonkamer is een leuke, maar soms lastige klus. Onze ervaring is dat mensen vaak de grootte van de meubels aanpassen aan de grootte van de woonkamer. Dit houdt in dat mensen geneigd zijn om in een kleine ruimte, veel kleine meubels te plaatsen. Hiermee creëer je vaak een onrustige sfeer in huis. Het is daarom aan te raden om juist voor die ene grote hoekbank of loungebank te gaan, in plaats van een 2-zits bank en 3-zits bank.

Bereid je goed voor op het inrichten van je woonkamer. Doorloop eerst op je gemak onze webshop en sla de plaatjes en de namen van de meubels op die je aanspreken. Maak hier een leuk sfeercollage van, zodat je een duidelijk doel voor ogen hebt. Vervolgens kun je een plattegrond van je woonkamer maken, waarbij je rekening dient te houden met de oppervlakte van de ruimte. Teken daarom eerst de grootste meubels erin, zoals het bankstel. Bepaal waar en in welke richting je deze wilt plaatsen. Vandaag de dag wordt een bank niet altijd meer tegen de muur geplaatst. Creëer functionele ruimtes in de woonkamer, door de bank eens in het midden van de kamer te plaatsen. Bepaal daarna welke salontafel en tv-meubel het beste bij je bankstel passen. Maak het vervolgens tot een geheel met een prachtig vloerkleed.

Woonkamer verlichting
Naast de woonkamer meubels is de juiste verlichting ook belangrijk. Wij van Casba volgen de woontrends op de voet en zien dat de hanglamp steeds vaker plaats 
maakt voor de industriële vloerlampen. Hiermee verlicht je een bepaald gedeelte van je woonkamer wat voor een sfeervol effect zorgt. Kom eens langs in onze woonwinkel om de lampen in werking te zien. Hierdoor krijg je een goed beeld met wat voor sfeer je kan creëren met een bepaalde lamp.

Vraag Casba advies
Wij kunnen ons voorstellen dat het lastig kan zijn om je eigen woonkamer in te richten. Daarom kun je bij ons ook terecht voor betrouwbaar en deskundig interieuradvies. Tijdens een bezoek aan onze woonwinkel kunnen we samen met jou een 3D ontwerp maken van je interieur. Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.