Categorie

Filter op

  • Merk
  • Prijs
    • €599 €599 t/m €3699 €3699

Buffetkasten

Buffetkasten

Een buffetkast wordt ook wel servieskast genoemd. Dit komt doordat buffetkasten speciaal bedoeld zijn om je servies, tafellakens en bestek in op te bergen. De kast is meestal een combinatie van een onderkast met deurtjes en lades en een wandmeubel met planken. Het wandmeubel is vaak voorzien van glazen deurtjes, zodat je mooiste servies erachter kan pronken. Of je nu opzoek bent naar een witte buffetkast, landelijke buffetkast of teakhouten buffetkast. Het maakt niet uit, want je vindt het allemaal bij Casba. Bekijk hieronder alvast een kleine selectie uit ons totale aanbod. Ben je nieuwsgierig naar de rest? Kom dan gezellig langs in onze woonwinkel in Zoeterwoude.  


Lees meer

DMW

Buffetkast Country

€ 3.699,00

Henders & Hazel

Buffetkast Velasco H&H

€ 1.998,00

Happy@Home

Buffetkast Deaumain

€ 1.599,00

Happy@Home

Buffetkast Mallorca

€ 1.799,00

Henders & Hazel

Buffetkast Tibro H&H

€ 1.199,00

Trendhopper

Winkelkast Lavandou

€ 1.199,00

Trendhopper

Winkelkast Toulon 3deuren/3lades/3deuren

€ 1.499,00

Henders & Hazel

Buffetkast le Port H&H

€ 1.799,00

BePureHome

Vitrinekast Storage metaal zwart

€ 599,00

Kies de juiste buffetkast
Een buffetkast past natuurlijk perfect in een klassiek interieur, maar tegenwoordig zie je hem ook steeds vaker terug in de modernste interieurs. Een witte buffetkast laat zich gemakkelijk combineren en past daardoor in vrijwel ieders interieur. Veel mensen vinden het lastig om zelf te bepalen welke buffetkast het beste in hun interieur past. Daarom kun je bij Casba vrijblijvend een afspraak maken voor een 
interieuradvies. Ontvang een betrouwbaar en deskundig advies en laat je vooral tijdens inspireren door onze verrassende concepten.

 
Nieuwe buffetkast kopen?

Je nieuwe buffetkast koop je eenvoudig en snel via de website van Casba. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze woonwinkel. Hier vind je ruim 20.000m2 aan wooninspiratie, waaronder ons volledige aanbod buffetkasten. Bovendien staan onze woonadviseurs voor je klaar om je te helpen met al je vragen.