• 20.000m2 winkel
  • De mooiste woonmerken
  • Betrouwbaar & deskundig advies
  • Laagste prijsgarantie

Categorie

Filter

Dressoirs(195)

Trendhopper

Dressoir Montana

€ 999,00

Trendhopper

Dressoir Estrada

€ 999,00

Welke kies jij?
Bedenk vooraf wat je precies verwacht van een dressoir. Ze nemen vaak meer ruimte in beslag dan je vooraf had verwacht. Wil je heel veel spullen erin kunnen opbergen? Kies dan voor een dressoir kast met grote deuren. Of wil je spullen geordend kunnen opbergen? Dan is een dressoir met meerdere lades echt iets voor jou! Natuurlijk kun je ook voor een combinatie van deuren en lades kiezen.
Ook de afmeting speelt een belangrijke rol. Ook al klinkt het logisch, er zijn genoeg mensen die zich verkijken op de grootte. Vraag jezelf daarom eerst af waar je de dressoir kast wilt neerzetten, zodat je kan bepalen wat de maximale diepte en lengte van de kast kan zijn. Een dressoir kast hoeft overigens niet per se tegen een muur geplaatst te worden. Om een speels effect in de woonkamer te creëren kun je hem ook eens tegen de achterkant van de bank plaatsen. Ook zie je ze steeds vaker terug in de slaapkamer aan het voeteneind van een bed. Zoals je merkt zijn de mogelijkheden eindeloos. 

 

Dressoir kopen?
Heb jij jouw favoriete dressoir gevonden? Bestel hem dan vandaag nog online bij Casba. Wil je liever de dressoirs met eigen ogen bekijken? Dan nodigen wij je uit om eens vrijblijvend onze winkel te bezoeken. Met een oppervlakte van ruim 20.000 m2 hebben wij een ruime keuze en kun je volop inspiratie op komen doen. Onze woonadviseurs geven je graag vrijblijvend advies over alle mogelijkheden.