Categorie

Filter op

  • Merk
  • Prijs
    • €299 €299 t/m €699 €699

Ladekasten

Een ladekast kun je in iedere ruimte van je huis wel gebruiken. Je vindt ze in de woonkamer, hal, keuken, garage en slaapkamer. Een ladekast wordt ook wel een commode genoemd, maar betekent niets meer dan een kast op poten met twee of meer laden. In de webshop van Casba wonen en slapen vind je ladekasten in verschillende soorten en maten. Bekijk hieronder ons actuele aanbod. Daarnaast hebben wij ook een fysieke woonwinkel, met ruim 20.000m2 wooninspiratie. Kom gezellig langs, je vindt ons in Zoeterwoude.

  


Lees meer

Happy@Home

Kommode Deaumain

€ 699,00

Riviera Maison

Kastje Rangez 252090

€ 299,00

Trendhopper

Ladenkast United

€ 599,00

Trendhopper

Ladenkast Haura

€ 389,00

Opgeruimd staat netjes
Voor wie van een opgeruimd huis houdt is een ladekast een onmisbaar meubelstuk in huis. Je kunt er gemakkelijk spullen in opbergen en je vindt ze ook weer eenvoudig terug. Verder heb je bij Casba de keuze uit kasten met een verschillend aantal lades. Hierdoor maakt het niet uit hoeveel spullen je wilt opbergen, bij Casba vind je altijd wel een geschikte ladekast. Ons aanbod is divers en daarbij hebben we ook nog eens gegarandeerd de laagste prijsgarantie. Kom je ruimte te kort of wil je liever bepaalde woonaccessoires in het zicht plaatsen? Kijk dan ook eens bij onze boekenkasten of opbergkasten
 
Ladenkast kopen?

Koop je ladenkast vandaag nog online via Casba wonen en slapen. Wil je liever de meubels eerst in het echt zien voordat je iets koopt? Kom dan langs in onze woonwinkel in Zoeterwoude. Hier vind je ruim 20.000m2 aan wooninspiratie. Bovendien staan onze medewerkers graag voor je klaar om je verder te helpen met al je vragen.