• 20.000m2 winkel
  • De mooiste woonmerken
  • Betrouwbaar & deskundig advies
  • Laagste prijsgarantie

Vloerkleden en poefs
in trendy kleuren

Met een vloerkleed kun je in één handomdraai een ruimte een compleet nieuw uiterlijk geven. Of gebruik voor de verschillende seizoenen verschillende vloerkleden! Een zacht, hoogpolig vloerkleed voor de winter met warme kleuren en een kleurrijk, fris vloerkleed voor de zomer. Of ga voor een speels effect door twee vloerkleden te combineren! De trend van nu. Extra zitplekken nodig of languit op de bank? Een poef is de ideale oplossing. COCO Maison heeft ze in alle soorten en maten. Ga je voor een vintage print of toch liever voor één kleurtoon?
Kleur
Karpet Network van COCO Maison bestaat uit wol en viscose en is uitgevoerd in een mooie gele kleur. Het tapijt heeft een opvallend motief, waardoor het op subtiele wijze de aandacht weet te trekken.
Vintage
Eeen gave vintage print, uitgevoerd in eigentijdse kleuren. Vooral het rood in dit tapijt zorgt voor een sprankelend kleuraccent in het interieur.
Shaggy
Hoogpolig karpet Juliette is verkrijgbaar in beige, grijs, bruin en groen. Deze warme sfeermaker van COCO Maison ademt luxe en comfort.
Nieuwsgierig geworden?
Plan direct een afspraak met
CASBA Wonen.
Ontdek alle mogelijkheden van COCO Maison, onze service en garanties in
onze winkel of bij jou thuis. Als je een afspraak plant nemen we graag alle tijd
om je goed te adviseren.
Maak een afspraak >
Blijf op de hoogte van de nieuwste woontrends. Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief. Aanmelden