• 20.000m2 winkel
  • De mooiste woonmerken
  • Betrouwbaar & deskundig advies
  • Laagste prijsgarantie

Plug & Play

Dock Four zorgt niet alleen voor het decoratieve aspect, maar komt ook met praktische oplossingen. Denk aan handige toevoegingen als: tijdschriftzakken, whiteboard panelen, boekenplanken, magneetborden, sleutelhaken, spiegels, klokwijzers en zelfs USB-poorten behoren tot de mogelijkheden. Makkelijk te monteren, waardoor je in een handomdraai een persoonlijke wand creëert en net zo makkelijk weer verandert. De Stylepads kunnen altijd verwisseld worden, zonder ingewikkelde manoeuvres uit te halen.
SPIDER
Span je mooiste kaarten en herinneringen op deze stylepad
CLOCK
Subtiel maar toch handig, combineer een Clock Stylepad in jouw wand
POCKET
Ideaal om jouw favoriete tijdschrift in op te bergen
HANGING SHELF
Zet hier je mooiste items op met bijzondere betekenis.

Co-Created by you

Ben je een designliefhebber met een uit de hand gelopen verzameling woontijdschriften? Of een creatief type met een bijzonder talent voor het kwijtraken van sleutels? Zo heeft iedereen wel zijn gewoonten en behoeftes. Stel daarom zelf online je wand samen en haal het maximale uit je muur. Op de website van CASBA Wonen vind je een ruim aanbod aan inspiratie voor jouw persoonlijke ontwerp. De Stylepads zijn online te bestellen en verkrijgbaar bij ons in de winkel in Zoeterwoude in de regio Alphen aan den Rijn, Zoetermeer, Leiden en Den Haag. Ze worden in Nederland volgens jouw ontwerp. Écht maatwerk dus!

Prijsinformatie: Dock Four Stylepads zijn verkrijgbaar vanaf €49,-. Het bevestigingssysteem kost, eenmalig, €19,- per Stylepad. Meer informatie vind je bij ons in de winkel.
Nieuwsgierig geworden?
Plan meteen een afspraak met
CASBA Wonen & Slapen
Ontdek alle mogelijkheden van Dock Four, onze service en garanties in
onze winkel of bij jou thuis. Als je een afspraak plant nemen we graag alle tijd
om je goed te adviseren.
Maak een afspraak >
Blijf op de hoogte van de nieuwste woontrends. Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief. Aanmelden