• 20.000m2 winkel
  • De mooiste woonmerken
  • Betrouwbaar & deskundig advies
  • Laagste prijsgarantie

Redenen om extra blij
van te worden bij CASBA Wonen & Slapen in Zoeterwoude

Ons assortiment Montel wordt iedere keer aangevuld, zodat je een ruime keuze blijft houden. Je bent van harte welkom in onze showroom om de blijmakers te bekijken. Vraag dan meteen naar de speciale aanbiedingen!
1
Eigentijds design
2
Verrassend betaalbaar
3
1001 mogelijkheden
4
5 jaar garantie
5
Persoonlijk advies

Creëer een geheel

Is het niet het toppunt van huiselijkheid, het ultieme gevoel van behaaglijkheid thuis: een mooi karpet dat de voeten warm houdt als je op blote voeten door je eigen huis loopt? Montèl heeft een prachtige lijn karpetten in huis, die niet alleen heel erg gerieflijk zijn, maar ook een warme en stijlvolle decoratieve aankleding van het interieur. Ingetogen design, kwalitatief hoogstaand materiaal en dat maakt de karpetten elegant en weer helemaal van deze tijd.
Zacht en warm gekleurd als de karpetten zijn, zo zacht en warm zijn de materialen ook. Welke stof heeft uw voorkeur voor het karpet? Wol, polyester of acryl?
Montèl heeft voor alle hoekbanken, banken en salontafels in huis een karpet dat erbij past. Het is toch heerlijk om van de bank op een warm kleed te stappen, in plaats van op een koude vloer?
Als het zoeken van een warm tapijt resultaat heeft opgeleverd zijn er allerlei extra opties om de woning nóg sfeervoller in te richten. Montèl heeft daarvoor decoratieve woonaccessoires als vazen en schilderijen in huis.
Plan direct een afspraak met
CASBA Wonen & Slapen
Wij nodigen je van harte uit om onze collectie Montel te bekijken. Kom proefzitten onder het genot van een kopje koffie en laat je
uitgebreid voorlichten voor langdurig zitplezier! Zeker wanneer u op zoek bent naar Montèl banken in de regio Alphen aan den Rijn, Zoetermeer, Leiden en Den Haag.
Maak een afspraak >
Blijf op de hoogte van de nieuwste woontrends. Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief. Aanmelden