• 20.000m2 winkel
  • De mooiste woonmerken
  • Betrouwbaar & deskundig advies
  • Klanten geven ons een 9+


BESTELLEN

Hoe kan ik bij CASBA bestellen?

Bij CASBA zijn er diversen manieren om een bestelling te plaatsen. Je kunt een bestelling plaatsen via onze website, telefonisch en uiteraard in onze winkel. Op onze website vind je een uitgebreid overzicht van onze collectie. Bij bijvoorbeeld banken, fauteuils, tafels en eetkamerstoelen zijn er vaak nog meer mogelijkheden. Voor deze mogelijkheden nodigen wij jou graag uit in de winkel om de mogelijkheden te bekijken. Hier kun je ook onze stoffen en materialen zien en voelen. Kleuren kunnen op een beeldscherm nog wel eens anders overkomen dan in het echt. Ben je al in de winkel geweest, wil je graag bestellen maar heb je geen tijd om langs de winkel te komen? Dan kan je de order ook telefonisch of per mail doorgeven.

Hoe kan ik bij CASBA Wonen een account aanmaken?

Als je een artikel wilt bestellen kun je aan account aanmaken. Je wordt dan doorverwezen naar de registratiepagina. Nadat je hebt geklikt op “account aanmaken”. Vul hier alle met een * gemarkeerde velden waarheidsgetrouw in. Bedenk zelf een wachtwoord voor het veld “wachtwoord”. Wij adviseren een combinatie met minimaal 6 tekens, speciale tekens, getallen en grote en kleine letters. Bewaar en onthoud jouw wachtwoord en jouw opgegeven e-mailadres. Deze gegevens heb je nodig om op de website in te loggen. Vanzelfsprekend houden wij ons aan de geldende Wet Bescherming Persoonsgegevens en geven jouw gegevens nooit aan derden door. Als je via onze nieuwsbrief extra informatie over CASBA Wonen trends, acties en waardebonnen wilt ontvangen, kun je het desbetreffende vakje aankruisen. Let er op dat je deze informatie en de daarmee verbonden kortingsacties alleen kunt ontvangen als je in de bevestigingsmail op de activeringslink heeft geklikt.

Je kunt jouw aanmelding bevestigen door op de knop “verder” te klikken. Je wordt dan automatisch naar jouw eigen gebruikersaccount doorgestuurd. Hier kun je jouw gegevens op ieder gewenst moment raadplegen, veranderen of aanvullen.

Hoe kan ik mijn account verwijderen?

Als je jouw gebruikersaccount bij CASBA Wonen wilt verwijderen, neem dan contact op met onze klantenservice. Dit kunt u doen middels ons contactformulier. Laat ons alstublieft ook de reden van de opzegging weten, zodat wij onze service kunnen verbeteren.

Kan ik ook telefonisch bij CASBA Wonen bestellen?

Telefonisch bestellen kan natuurlijk ook. Wij helpen je graag al je vragen hebt rondom de bestelprocedure. Neem in dit geval contact op met onze afdeling verkoop via het telefoonnummer 071-5899346.

Blijf op de hoogte van de nieuwste woontrends. Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief. Aanmelden