• 20.000m2 winkel
  • De mooiste woonmerken
  • Betrouwbaar & deskundig advies
  • Klanten geven ons een 9+
Foto CASBA pand

En toen..

In 1994 voegt CASBA ook het hogere segment meubelen aan haar collectie toe. Door de bouw van de CASBA Designtoren worden ook merken als Leolux en Hülsta toegevoegd. Met het aantrekken van extra designspecialisten kunnen de klanten ook voor 3D-designadvies bij CASBA terecht. Tevens opent CASBA in 1994 een compleet restaurant, waar de bezoekers op hun inspiratietocht door de winkel voor een heerlijk hapje en drankje terecht kunnen. Dit restaurant vind je nog steeds op de vierde verdieping. Inmiddels met een nieuw concept en onder de nieuwe naam Mezzo Mezzo.

Inmiddels is CASBA veranderd in een multibrandstore waar de mooiste woonmerken onder één dak te vinden zijn. Bij CASBA vindt men nu overzichtelijke studio’s van merken als Trendhopper, XOOON, Rivièra Maison, Montèl, Leolux, Stressless, Henders&Hazel, Auping, Nolte, Serta en Pullman. Tevens vindt men er alle formules van VME Nederland B.V. waaronder: ‘DMW’ (De Mooiste Woonwinkel), zoals Cosy Villa, Sofa Kultur, DMW Comfort en DMW Slapen.

Naast de bovenstaande winkelformules vallen onder CASBA ook de winkels Budget Home Store in Zoeterwoude en Auping Plaza in Leiderdorp.
Samen met 68 bevlogen medewerkers staat CASBA ruim 360 dagen per jaar klaar om haar klanten te adviseren bij het realiseren van hun woonwensen. CASBA maakt graag de mooiste woondromen waar!

Nieuwsgierig geworden?
Plan direct een afspraak met
CASBA Wonen & Slapen

Ontdek alle mogelijkheden bij CASBA, onze service en garanties in
onze winkel of bij u thuis. Als u een afspraak plant nemen we graag alle tijd
om u goed te adviseren.
Maak een afspraak >
Blijf op de hoogte van de nieuwste woontrends. Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief. Aanmelden