• 20.000m2 winkel
  • De mooiste woonmerken
  • Betrouwbaar & deskundig advies
  • Klanten geven ons een 9+

Lieve CASBA shopper,

Kom voelen, zien en beleven wanneer jij wilt! Vanaf nu kun je weer spontaan shoppen. Daarnaast blijft het mogelijk een afspraak te maken met een van onze ervaren woon-, slaap- en designadviseurs. Zo ben jij verzekerd van extra persoonlijke aandacht en advies. Alles is gereed om jou veilig en verantwoord te ontvangen én te inspireren met de nieuwste collecties en fijnste sale-items. Het enige wat je hoeft te doen is een afspraak maken.

Hoe maak je een afspraak?

Ga naar casba.nl/afspraak, kies een dag en tijd en geef alvast aan wat je woonwensen zijn

Of bel naar 071-5899346 en maak telefonisch een afspraak

Bezorgingen

Wil je jouw bestelling thuis laten bezorgen? Onze ervaren bezorgers zorgen ervoor dat je bestelling veilig en verantwoord wordt geleverd. Heb je vragen? Je kunt ons telefonisch bereiken via 071-5899346 of mailen naar klantenservice@casba.nl.

We ontvangen je graag snel weer op een veilige, verantwoorde én vertrouwde manier in onze ruime woonwinkel, zoals we dat al meer dan 40 jaar doen!

Tot snel, lieve CASBA shopper!

Bij CASBA staat de zorg voor onze klanten en onze medewerkers voorop. Daarom volgen wij de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet en handelen we in lijn met de rijksregelgeving.

Blijf op de hoogte van de nieuwste woontrends. Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief. Aanmelden