• 20.000m2 winkel
  • De mooiste woonmerken
  • Betrouwbaar & deskundig advies
  • Klanten geven ons een 9+

Lieve CASBA shopper,

Helaas zijn de deuren van onze winkel tijdelijk gesloten. Bij CASBA staat de zorg voor onze klanten en onze medewerkers voorop. We staan dan ook compleet achter het besluit van de overheid en volgen de ontwikkelingen op de voet.

Natuurlijk vinden we het ontzettend jammer dat we jou niet meer onze gangbare service en wooninspiratie kunnen bieden, maar samen maken we er het beste van. Dit doen wij door ons de komende tijd extra te focussen op onze webshop en het delen van wooninspiratie via Facebook, Instagram, Pinterest en YouTube. Via casba.nl shop je gewoon zoals je van ons gewend bent, 24 uur per dag en lekker vanaf je bank.

Bezorgingen

Heb je een bestelling bij ons geplaatst? Onze ervaren bezorgers zorgen ervoor dat je bestelling veilig en verantwoord wordt geleverd. Heb je vragen? Je kunt ons telefonisch bereiken via 071-5899346 of mailen naar klantenservice@casba.nl.

Alvast bedankt voor je begrip en we hopen je snel weer op een veilige en verantwoorde manier in onze woonwinkel te ontvangen!

Al 40 jaar is CASBA Wonen & Slapen trots op haar loyale klanten en medewerkers. Ook in deze bijzondere periode staan we voor je klaar. Laten we goed op elkaar en onszelf passen in deze onzekere tijden.

Team CASBA

Bij CASBA staat de zorg voor onze medewerkers en onze klanten voorop. Daarom volgen wij de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet en handelen we in lijn met de rijksregelgeving.

Blijf op de hoogte van de nieuwste woontrends. Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief. Aanmelden