Bezorgen & Afhalen

Is de bezorging echt gratis? Ja, wij rekenen voor leveringen boven € 500,- in Nederland (excl. Waddeneilanden) op werkdagen tussen 7 en 18 uur geen verzendkosten. Voor uw Trendhopper, Xooon en Budget Home Store bestellingen rekenen wij wel verzend- c.q. bezorgkosten. Deze worden na het plaatsen van de order via de webshop nog in rekening gebracht. Hierover nemen wij contact met u op.
Bekijk de veelgestelde vragen >


Gratis levering,
snel aan uw deur

Hoe snel ontvang ik mijn bestelling?
Veel producten, die op CASBA.nl besteld kunnen worden, worden binnen 2 weken verstuurd. Voor een deel van de producten geldt dat de levering toch iets langer duurt. De werkelijke levertijd van de producten vindt u op de detailpagina van het product zelf.

Uw bestelling wordt met
zorg behandeld

Bij Casba betaalt u veilig.
Al meer dan 45 jaar is CASBA een vertrouwde woninginrichter in Zuid Holland. CASBA Wonen & Slapen is van begin af aan een CBW erkende woonwinkel, uw aanbetaling is bij ons veilig, zie de uitleg op www.cbw-erkend.nl

Bij CASBA.nl kunt u betalen met het veilige betaalmiddel IDEAL van de gezamenlijke nederlandse banken. Ook kunt u bij CASBA.nl betalen met uw MasterCard of VisaCard.

Bij aflevering van de goederen beschikken onze chauffeurs over een mobiel pinapparaat zodat u het openstaande bedrag op een veilige manier kunt voldoen.

Volg uw bestelling

Bij ons kunt u uw order volgen. Klik op onderstaande button en houd uw ordernummer en PIN nummer bij de hand. Deze kunt u vinden op uw bon onder uw adresgegevens.

Stel hier uw vraag aan CASBA

Op de hoogte van de nieuwste trends op gebied van wonen. Meld je aan voor ons nieuwsbrief. Aanmelden