• 20.000m2 winkel
  • De mooiste woonmerken
  • Betrouwbaar & deskundig advies
  • Klanten geven ons een 9+

Bezorgen & Afhalen

Is de bezorging echt gratis? Ja, wij rekenen voor bestellingen boven € 500,- geen verzendkosten, mits de levering op een adres in Nederland (excl. waddeneilanden) is.

Voor je Trendhopper, XOOON en Budget Home Store bestellingen rekenen wij wel verzend- c.q. bezorgkosten. Deze worden na het plaatsen van de order via de webshop nog in rekening gebracht. Hierover nemen wij contact met je op.
Bekijk de veelgestelde vragen >


Gratis levering,
snel aan jouw deur

Hoe snel ontvang ik mijn bestelling?
Het grootste gedeelte van onze online collectie wordt binnen twee weken verstuurd via PostNL of bezorgd door onze bezorgers.

Voor een deel van de producten geldt dat de levering iets langer duurt. De werkelijke levertijd van de producten vind je op de detailpagina van het product.

Je bestelling wordt met
zorg behandeld

Bij CASBA Wonen & Slapen betaal je veilig
Al meer dan 35 jaar is CASBA een vertrouwde woninginrichter in Zuid-Holland. CASBA Wonen & Slapen is van begin af aan een CBW erkende woonwinkel. Je aanbetaling is bij ons veilig, zie de uitleg op www.cbw-erkend.nl.

Bij CASBA.nl kun je betalen met het veilige betaalmiddel IDEAL van de gezamenlijke Nederlandse banken. Ook kun je via CASBA.nl betalen met je MasterCard of VisaCard.

Bij aflevering van de goederen beschikken onze chauffeurs over een mobiel pinapparaat, zodat je het openstaande bedrag op een veilige manier kunt voldoen.

Volg je bestelling

Bij ons kun je jouw order volgen. Klik op onderstaande button en houd je ordernummer en PIN-nummer bij de hand. Deze kun je vinden op de bon onder jouw adresgegevens.

Stel hier je vraag aan CASBA

Blijf op de hoogte van de nieuwste woontrends. Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief. Aanmelden