Categorie

Filter op

  • Prijs
    • €59 €59 t/m €100 €100

DMW Slapen

DMW.Slapen
DMW, De Mooiste Woonwinkel, is het huismerk van CASBA wonen en slapen. Het assortiment DMW
slapen bestaat uit diverse matrassen, dekbedden, boxsprings en ledikanten.
 
Zelf samenstellen
De boxspring Nxtday 3000 van DMW kun je zelf samenstellen op basis van jouw wensen en slaapvoorkeuren. Je hebt de keuze uit een hoofdbord, voetbord, diverse stoffen, maten, kwaliteiten en kleuren. Klik op één van de bedden voor meer informatie over de mogelijkheden of kom langs in de CASBA woonwinkel te Zoeterwoude. Onze slaapadviseurs geven u graag deskundig advies voor een boxspring op maat.
 
Ook heeft DMW een uitgebreid assortiment matrassen waarbij je bij elk matras de keuze hebt uit diverse afmetingen en drie soorten hardheid. Bekijk bijvoorbeeld eens het DMW matras Impression Senus. De Impression Sensus heeft een kern van Pocketveren en is afgedekt met een druk verdelend latex. Dit matras heeft een optimaal ligcomfort door de 7 ergonomische zones.
 
CASBA Wonen en Slapen

Bekijk het hele assortiment DMW slapen hierboven of kom langs in onze 20.000m2 grote showroom te Zoeterwoude. Onze slaapadviseurs staan klaar om u te helpen voor een optimaal slaapcomfort met producten van DMW of één van onze andere topmerken! 

4-Seizoenen dekbed Milaan 140x200cm

€ 89,95

€ 59,95

4-Seizoenen dekbed Milaan 240x200 cm

€ 179,95

€ 99,95