Categorie

Filter op

  • Merk
  • Prijs
    • €3791 €3791 t/m €4298 €4298

Serta

Serta is één van 's werelds grootste merken op het gebied van bedden, matrassen en boxsprings. Al meer dan 80 jaar werkt Serta met veel succes aan het verbeteren van haar producten! Tijdens het ontwerp en de productie staan kwaliteit en afwerking zeer hoog. Serta maakt enkel gebruik van duurzame materialen. De meest toonaangevende hotels maken daarom ook gebruik van de matrassen van Serta.

 


Lees meer

Serta

Boxspringset Louise

€ 3.824,00

Serta

Boxspringset Barones

€ 3.867,00

Serta

Boxspringset Serafin

€ 4.298,00

Serta

Boxspringset Lounge

€ 3.791,00

Serta Matrassen
Geniet van een heerlijke nachtrust op een echt Serta matras bij u thuis! Er zijn verschillende soorten matrassen te verkrijgen, passend bij uw slaapvoorkeuren. Kijk bijvoorbeeld eens naar het Serta matras Royalty Comfort. Dit zeer luxe matras heeft een gepatenteerd ontwerp en is voorzien van miracoil voor een extra ondersteunende ondervering. Ook heeft het matras pocketvering en HR koudschuim voor een comfortabele, stevige ligging. Dit is slechts één van de vele topmatrassen van Serta. Kom daarom eens langs in de winkel en kies een matras naar wens!

Serta Boxsprings
Een Serta boxspring is uniek en verkrijgbaar in verschillende stijlen en pootlengtes. Het metalen frame zorgt voor een lange levensduur en het hoofdbord zorgt voor een mooie finishing touch. Of u nu gaat voor een eenpersoons bed, een tweepersoons bed, een boxspring of een los matras, een Serta is altijd de goede keuze.

Naast de Serta Boxsprings kunt u bij CASBA ook genieten van vele andere A-merk bedden, zoals M'Line, Pullman, Auping en Ubica. Bekijk ook deze merken online of in de CASBA woonwinkel. Onze slaapadviseurs helpen u graag verder voor een optimale nachtrust.