• 20.000m2 winkel
  • De mooiste woonmerken
  • Betrouwbaar & deskundig advies
  • Klanten geven ons een 9+

Categorie

Filter

  • Merk
  • Materiaal
  • Uitvoering
  • Levertijd
  • Prijs
    • €35 €149

Silvana(19)

Silvana

Hoofdkussen Time Out

€ 35,00

Silvana

Hoofdkussen Stirr Up

€ 75,00

Silvana

Hoofdkussen Sonora

€ 149,00

Silvana

Hoofdkussen Bermuda

€ 99,00

Silvana

Hoofdkussen Amazona

€ 139,00

Silvana

Dekbed Novazembla enkel

€ 89,00

DMW

Nova Zembla 4-seizoenen dekbed

€ 139,00

Silvana

Hoofdkussen Rebound

€ 69,00

Silvana

Hoofdkussen Smash

€ 49,00

Silvana

Hoofdkussen Start

€ 39,00

Silvana

Hoofdkussen Grenat extra zacht

€ 99,00

Silvana

Hoofdkussen Pitsstop

€ 75,00

Silvana

Hoofdkussen Shake Up

€ 65,00

Silvana

Hoofdkussen Flexiform

€ 85,00

Silvana

Hoofdkussen Larimar extra stevig

€ 99,00

Silvana

Hoofdkussen Cristal stevig

€ 99,00

Silvana

Hoofdkussen Fluorine beetje stevig

€ 99,00

Silvana

Hoofdkussen Emerald beetje zacht

€ 99,00

Silvana

Hoofdkussen Saphir zacht

€ 99,00

Silvana Support kussen
Al sinds de jaren ’80 ontwikkelen ze bij Silvana de Support hoofdkussen serie. Dit was voor die tijd al een innovatief kussen, omdat het op basis van wetenschappelijk onderzoek werd ontwikkeld. Vandaag de dag gebeurt dat nog steeds. Het Silvana Support kussen is nog steeds het meest effectieve hoofdkussen. Bovendien zit er tegenwoordig zelfs een ingebouwde neksteun in verwerkt. Deze neksteun is voorzien van Vita Talalay® latex en is soepeler en beter ventilerend dan andere latex soorten. De nekinkeping zorgt er bovendien voor dat je schouders goed aansluiten op het kussen voor een ontspannen lighouding. Kom eens langs in de showroom van Casba om de kussens van Silvana uit te proberen.

 

Zachte kussens aanbod
Ben je op zoek naar een zacht kussen? Het hoofdkussen Grenat is de zachtste en ook dunste van de 6. Dit kussen is voornamelijk geschikt voor mensen die klein van postuur zijn en slapen op een zacht matras of waterbed. De Saphir is het op één na zachtste kussen. Ook dit kussen is zeer geschikt voor mensen die niet al te groot van postuur zijn en slapen op een zacht matras. De Emerald is niet heel zacht of heel hard, dit kussen is geschikt voor mensen met een normaal postuur die slapen op een normaal matras.

 

 

Stevig kussen aanbod
Ben je op zoek naar een stevig kussen? Het hoofdkussen Fluorine is wat steviger als de andere kussens en bied meer ondersteuning. Dit kussen is voor mensen die slapen op een normaal matras en een iets groter postuur hebben dan gemiddeld. Daarnaast hebben we nog de Cristal en Larimar. Deze kussens zijn stevig en extra stevig. De Cristal is de op één na stevigste variant van de Silvana kussens. Dit kussen is zeer geschikt voor mensen die slapen op een hard matras en gemiddeld of iets groter dan gemiddeld van postuur zijn. Larimar is de stevigste en dikste variant hoofdkussen van Silvana. Dit kussen is geschikt voor mensen die groter dan gemiddeld van postuur zijn en slapen op een hard matras. Er is tevens een extra smal model te verkrijgen.