Categorie

Filter op

  • Merk
  • Prijs
    • €25 €25 t/m €129 €129

Silvana

Silvana hoofdkussens zorgt al meer dan 30 jaar voor een optimale nachtrust. Of u een buikslaper of zijslaper bent, op zoek bent naar een hard hoofdkussen of juist zachte, Silvana heeft het hoofdkussen dat bij u past. Silvana kussens zijn ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten waarbij alle materialen en houdingen zijn uitgedacht voor optimale ondersteuning.

 


Lees meer

Silvana

Hoofdkussen Grenat extra zacht

€ 99,00

Silvana

Hoofdkussen Wave medium ondersteunend

€ 79,00

Silvana

Hoofdkussen Grando soft ondersteunend

€ 99,00

Silvana

Hoofdkussen Grando medium ondersteunend

€ 99,00

Silvana

Hoofdkussen Duoform Visco Latex

€ 129,00

Silvana

Hoofdkussen Pitsstop

€ 75,00

Silvana

Hoofdkussen Time Out

€ 35,00

Silvana

Hoofdkussen Start

€ 39,00

Silvana

Hoofdkussen Smash

€ 49,00

Silvana

Hoofdkussen Rebound

€ 69,00

Silvana

Hoofdkussen Wave soft ondersteunend

€ 79,00

Silvana

Hoofdkussen Relax medium ondersteunend

€ 59,00

Silvana

Hoofdkussen Relax soft ondersteunend

€ 59,00

Silvana

Hoofdkussen Saphir zacht

€ 99,00

Silvana

Hoofdkussen Emerald beetje zacht

€ 99,00

Silvana

Hoofdkussen Fluorine beetje stevig

€ 99,00

Silvana

Hoofdkussen Cristal stevig

€ 99,00

Silvana

Hoofdkussen Larimar extra stevig

€ 99,00

Silvana

Hoofdkussen Flexiform drukverlagend

€ 85,00

Silvana

Hoofdkussen Wave Visco drukverlagend

€ 75,00

Silvana

Hoofdkussen Shake Up dooradembaar

€ 65,00

Silvana

Hoofdkussen Mijn eerste kussen

€ 25,00

Silvana

Hoofdkussen Arctica

€ 49,00

Varianten Silvana hoofdkussens

Silvana heeft hoofdkussens in 6 verschillende uitvoeringen voor het ondersteunen van uw lichaam en nek als geen ander. Het hoofdkussen Grenat is de zachtste en ook dunste van de 6 hoofdkussens. Dit kussen is voornamelijk geschikt voor mensen die klein van postuur zijn en slapen op een zacht matras of waterbed. De Saphir is het op één na zachtste kussen. Ook dit kussen is zeer geschikt voor mensen die niet al te groot van postuur zijn en slapen op een zacht matras. De Emerald is niet heel zacht of heel hard, dit kussen is geschikt voor mensen met een normaal postuur die slapen op een normaal matras. Het hoofdkussen Fluorine is wat steviger als de andere kussens en bied meer ondersteuning. Dit kussen is voor mensen die slapen op een normaal matras en een iets groter postuur hebben dan gemiddeld. Daarnaast hebben we nog de Cristal en Larimar. Deze kussens zijn stevig en extra stevig. De Cristal is de op één na stevigste variant van de Silvana kussens. Dit kussen is zeer geschikt voor mensen die slapen op een hard matras en gemiddeld of iets groter dan gemiddeld van postuur zijn. Larimar is de stevigste en dikste variant hoofdkussen van Silvana. Dit kussen is geschikt voor mensen die groter dan gemiddeld van postuur zijn en slapen op een hard matras. Er is tevens een extra smal model te verkrijgen.De Silvana kussen hebben allemaal een neksteun met Vita Talalay® latex. Deze latex is soepeler en beter ventilerend dan andere later soorten. De nekinkeping zorgt er daarnaast voor dat je schouders goed aansluiten op het kussen voor een ontspannen lighouding. Kom eens lang om een Silvana kussen uit te proberen!

Naast de Silvana kussens heeft CASBA Slapen een ruime collectie hoofdkussens van vele andere topmerken. U bent uiteraard welkom om ook deze uit te proberen!