Categorie

Filter op

  • Merk
  • Prijs
    • €495 €495 t/m €4095 €4095

Stressless YOU

Stressless You is een onderdeel van Stressless, ontstaan uit Noorse traditie en erfgoed. De Stressless You fauteuils en banken zijn ontworpen en vormgegeven zodat je niet hoeft te kiezen tussen modern design en comfort. De fauteuils zijn gemaakt om er prachtig uit te zien in jouw woonkamer en heerlijk aan te voelen, perfect passend bij jou en jouw behoeften.

Stressless You assortiment

De Stressless You fauteuils zijn verkrijgbaar in drie maten: small, medium en large. Daarnaast hebben de relaxfauteuils en bankstellen een verstelbare rugleuning. Voor optimale ontspanning kies je een Stressless You fauteuil met hocker zodat ook de benen heerlijk kunnen ontspannen.


CASBA heeft online en offline een uitgebreid assortiment Stressless You fauteuils en banken. Zoek je een heerlijke relaxfauteuil of bank maar wil je niet teveel betalen? Dan zit je bij CASBA Wonen helemaal goed. Wij hebben de laagste prijs garantie op alle Stressless You banken en fauteuils. Kom langs bij ons in de showroom en probeer te stoelen en banken zelf. 

Stressless You

Fauteuil en voetenbank YOU James aluminium

€ 1.995,00

Stressless You

Fauteuil en voetenbank YOU John aluminium

€ 1.645,00

Stressless You

Fauteuil en voetenbank YOU Michael aluminium

€ 1.645,00

Stressless You

Salontafel YOU Urban (L)

€ 495,00

Stressless You

3-zitsbank YOU Michelle alu laag

€ 4.095,00

Stressless You

2 zitsbank YOU Michelle alu laag

€ 3.145,00