• 20.000m2 winkel
  • De mooiste woonmerken
  • Betrouwbaar & deskundig advies
  • Klanten geven ons een 9+

Categorie

Filter

Stressless YOU(1)

Stressless

Fauteuil en voetenbank YOU James aluminium

€ 1.995,00

Stressless® YOU assortiment

De fauteuils van Stressless® YOU zijn minimalistisch vormgegeven en leveren een optimaal comfort. Je hebt de keuze uit verschillende kleuren en variaties. Hierdoor vind je altijd een fauteuil die in jouw interieur past. De bekleding van Stressless® YOU zijn van hoge kwaliteit en gaat daardoor lang mee. Je hebt daarbij de keuze uit bekleding die bestand zijn tegen normaal gebruik en zwaar gebruik. Wanneer je kinderen hebt raden we aan om te kiezen voor de zwaar gebruik bekleding.

Verder zijn de fauteuils van Stressless® YOU verkrijgbaar in drie maten: small, medium en large. Daarnaast hebben de relaxfauteuils en bankstellen een verstelbare rugleuning. Voor de optimale ontspanning kies je een Stressless® YOU fauteuil met hocker, zodat ook je benen heerlijk kunnen ontspannen.

Stressless® YOU kopen?
CASBA Wonen & Slapen heeft zowel online als offline een uitgebreid assortiment Stressless® YOU fauteuils en banken. Zoek je een heerlijke relaxfauteuil of bank, maar wil je niet teveel betalen? Dan zit je bij CASBA helemaal goed, want wij bieden de laagste prijsgarantie. Kom gezellig langs in onze showroom en ervaar het comfort van de Stressless® YOU banken en fauteuils zelf.